WELKOM IN DE ONLINE SHOP 4memory.nl

De vijf beste merken van memorycards

Ben jij op zoek naar een memorycard? Dan ervaar je snel genoeg dat het aanbod enorm is. Het verschil in prijs is vaak groot. Uiteraard wil jij niet teveel betalen voor je memorycard. Daarom zoek je waarschijnlijk naar een kaart die je met korting kunt kopen. Weet echter wel dat goedkope memorycards niet altijd de beste zijn. Wil jij voorkomen dat jij een memorycard van slechte kwaliteit koopt? Dan doe je er goed aan je te richten tot een kaart van één van de onderstaande vijf merken.

1. Samsungsamsung pro memory card

Samsung is een merk dat jij vast en zeker kent. Naast smartphones, televisies en computers produceert dit bedrijf ook memorycards. De kaarten van het merk Samsung staan doorgaans bekend om hun goede kwaliteit. Ook bevatten de kleine kaartjes vaak de nodige opslagruimte. Uiteraard biedt Samsung memorycards met diverse opslagcapaciteiten aan. Let hier dus goed op wanneer jij een memorycard van dit merk wilt kopen.

2. SanDisk

Dit merk is minder bekend dan Samsung, maar dat wil natuurlijk niet zeggen dat het ook waardeloos is. Memorycards van het merk SanDisk zijn juist ongekend populair. Dit komt voornamelijk doordat ze tot één van de goedkoopste op markt behoren. En dat terwijl de opslagcapaciteit bij deze kaarten vaak meer dan voldoende is. Bijkomend voordeel is dat er geregeld kortingscodes te vinden zijn om een memorycard van het merk SanDisk met korting te kopen.

memory card

3. Kingston

Net als SanDisk doet ook het merk Kingston niet direct een belletje rinkelen bij iedereen. Toch zijn er genoeg mensen die een memorycard van dit merk in hun smartphone, tablet of camera hebben zitten. Dit komt voornamelijk vanwege de verhouding prijs-kwaliteit die Kingston biedt. Je krijgt namelijk de nodige opslagruimte voor een schappelijke prijs. Met deze kortingscodes voor Bol.com kun jij vast en zeker een memorycard van Kingston voor een mooi prijsje op de kop tikken!

4. Integral

In vergelijking met de hierboven genoemde memorycard-merken is Integral aanzienlijk duurder. Schrijf deze optie echter niet direct af. Integral richt zich namelijk vooral op memorycards met een grote hoeveelheid opslagruimte. Op het eerste oog lijken kaarten van dit merk dus duur, maar verhoudingsgewijs valt de prijs toch best wel mee.

5. Emtec

Wil jij niet veel betalen voor een geheugenkaart? Richt je dan tot het merk Emtec. Niet het beste merk op de markt, maar het is een degelijk product. Voor iets meer dan een tientje heb jij al een memorycard van Emtec. Weet wel dat het dan gaat om een kaartje met relatief weinig geheugen.

3 thoughts on “De vijf beste merken van memorycards

 1. Author

  Ik gebruik al vrijwel mijn hele leven geheugenkaarten van SanDisk. Heb er eentje in mijn smartphone en fotocamera zitten. Ben bijzonder te spreken over de kwaliteit. Ook over de prijs heb ik niets te klagen. Mensen die nog een goede memorycard zoeken, kan ik dan ook zeker het merk SanDisk aanbevelen.

  <i class="fa fa-reply"></i> Reply
 2. Author

  Al jarenlang maak ik gebruik van Kingston. Dit bevalt me prima en is daarnaast lekker goedkoop. Waarom zou ik dan in hemelsnaam overstappen naar een geheugenkaart van een ander merk? In mijn optiek is dit de beste geheugenkaart wanneer je prijs en kwaliteit met elkaar vergelijkt, maar daar zullen anderen vast anders over denken 😉

  <i class="fa fa-reply"></i> Reply
 3. Author

  Samsung is altijd goed, althans ik heb er nog geen slechte ervaringen mee. Je kunt memorycards van dit merk in verschillende groottes kopen, waardoor iedereen een memorycard van Samsung kan gebruiken. Bovendien valt de prijs mij honderd procent mee. Je zou verwachten dat je meer betaalt voor zo’n ding!

  <i class="fa fa-reply"></i> Reply

Post Comment