Online kaarten maken

Het old-skool kaarten maken, met knippen en plakken is natuurlijk hartstikke leuk. Maar het kan nog leuker en nog makkelijker. Je kunt namelijk ook online een kaart maken.
Kaarten sturen is altijd net iets persoonlijker dan een sms’je of een mailtje. En je kunt voor elke gelegenheid een kaart sturen. Om iemand beterschap te wensen, te steunen of bijvoorbeeld om te feliciteren met slagen, promotie of een verjaardag. En natuurlijk niet te vergeten het versturen van kaarten met Kerst en Oud en Nieuw.

Om het persoonlijk te maken is het dus leuk om zelf een kaart te maken. Omdat het alleen soms best veel tijd kost is het handig om online te doen. Je hoeft alleen maar een foto te uploaden en een tekst te kiezen en klaar is je kaart. Die toch wel persoonlijker is dan een algemene kaart. Voor een overzicht van sites die de dienst aanbieden van het online foto’s maken kunt u eens een kijkje nemen op hobby-en-overige.infonu.nl  Daar vind u een overzicht van de beste aanbieders en waarin zij nog verschillen.

Het is natuurlijk leuk om eerst zelf een foto te maken die speciaal past bij de gelegenheid. Maak bijvoorbeeld een foto van ballonnen voor een verjaardagskaart. Of ga het bos is en schiet een paar mooie plaatjes voor kerst of andere gelegenheden. Ondanks dat het niet veel moeite kost om zo’n kaart te maken is het toch leuk om het zo creatief mogelijk te maken.

Laat wat van je horen

*