Geheugen-kaart?

Iedereen heeft het tegenwoordig druk, alles moet snel, snel, snel. Het is druk op het werk, thuis, met de kinderen, op de studie enzovoort. Hierdoor wordt er nogal eens een afspraak over het hoofd gezien, wordt er iets verzet terwijl dat eigenlijk niet kan, sta je opeens bij de verkeerde afspraak op een verkeerde dag enzovoort.

Naast het onthouden van alle afspraken, deadlines en voetbaltrainingen zijn daarnaast ook nog eens vaak de sleutels zoek, kunnen we onze telefoon niet meer terugvinden en noem maar op.

Uiteraard hebben we to-do schriften en agenda’s klaarliggen om alles in op te schrijven, de kunst is echter om deze lijst dan ook in de gaten te houden. Ook worden er vaak kruisjes op handen gezet om dat ene iets niet te mogen vergeten, maar zodra we ’s avonds op onze handen kijken denken we ‘wat is nou toch ook alweer datgene dat ik niet mocht vergeten?’. Juist, veel vrouwen zullen zich hierin herkennen. Eigenlijk zouden we een externe harde schijf of een grotere geheugenkaart moeten hebben, want het is soms erg vervelend iets te vergeten.

Maar zoals alles tegenwoordig met zijn tijd mee gaat en er geen problemen meer bestaan, maar alleen maar uitdagingen kun je raden dat ook hier iets voor bedacht is. Tegenwoordig kun je namelijk op je smartphone en tablet speciale ToDo List apps downloaden, zoals de ToDo List Pro van Innovation Dreams AB. Hierin kun je al je afspraken noteren met een alarm erbij, kun je alles rangschikken van meest tot minst belangrijk en kun je daarnaast afspraken een dag of week doorschuiven of juist wekelijks terug laten keren.

Download snel deze app en breng rust en regelmaat terug in je leven!

Laat wat van je horen

*